Infaq Pembesaran Surau Jumaat Hasaniah,STIAS Rembau

PROJEK MENAIK TARAF SURAU JUMAAT HASANIAH, STIAS REMBAU

Justeru, Yayasan Sofa ingin mengajak anda semua untuk bersama-sama menghulurkan sumbangan ikhlas bagi melancarkan projek tersebut.

✅ Tempat ibadah utama pelajar STIAS, Rembau
✅ Penganjuran pengajian kitab mingguan
✅ Mendapat kelulusan surau Jumaat oleh JHEAINS

Semoga setiap saat surau ini diimarahkan, setiap detik itu pahalanya akan mengalir kepada kita. 🤲

lafaz, infaq

“Saya dengan ini berinfaq sebanyak (jumlah wang yang diinfaqkan) atas nama (niat infaq atas nama siapa) untuk membina Institusi Imam Ahmad Ibn Idris yang dikelola oleh Yayasan Sofa kerana Allah SWT”

Selepas membaca akad ini, anda boleh isi borang maklumat di bawah dan membuat transaksi infaq. ﷺ
*Selepas pembayaran dilakukan, sebarang pembatalan pembayaran atau pembayaran balik tidak akan dikembalikan.
*Semua maklumat dan data peribadi anda adalah menjadi kerahsiaan kami. Pihak kami sentiasa menjaga setiap maklumat dan data yang di berikan, In Sya Allah.

FARAH WAHIDA

May 17, 2024