Aktiviti Bersama Masyarakat, Menjalin Silaturrahim - YAYASAN SOFA

Aktiviti Bersama Masyarakat, Menjalin Silaturrahim

Yayasan Sofa sentiasa memainkan peranan dalam pembangunan ummah menerusi aktiviti kemasyarakatan. Sebelum ini, kebanyakan program masyarakat termasuk tanggungjawab sosial (CSR) dilaksanakan secara atas talian berikutan penularan wabak Covid-19 tetapi, kini alhamdulillah, Yayasan Sofa dapat bersemuka melalui aktiviti-aktiviti masyarakat setempat.

Antara aktiviti yang disertai Yayasan Sofa baru-baru ini adalah program Rukun Tetangga Taman Tuanku Jaafar, Senawang di sini dan program Ramadhan di Quill Mall, Kuala Lumpur sepanjang Ramadhan lalu.

Dua program ini dijadikan platform bukan saja bagi mempromosikan produk pembangunan Yayasan Sofa malah dapat mendekatkan diri dengan masyarakat yang ingin mengetahui lebih lanjut berhubung Yayasan Sofa.

Suasana dan Booth di Quill Mall untuk promosi Yayasan Sofa

Kakitangan Yayasan Sofa menerangkan program CSR seperti Tahlil dan Khatam Quran kepada penduduk Taman Tuanku Jaafar

Yang Berhormat Dato’ Mohamad Taufek Abd Ghani menerima cenderhari daripada Yayasan Sofa selepas melawat booth