1 INFAQ 4 KEISTIMEWAAN – YAYASAN SOFA

Qurban Plus As-Sofa -1444H

AMALAN PALING DICINTAI RASULLULLAH KETIKA AIDILADHA
______________________________________________________________
Gembiranya Rasullullah apabila tibanya Aidiladha sehingga Baginda sendiri melaksanakan Qurban sebanyak 100 ekor unta.
Jabir RA meriwayatkan hadith bermaksud: “Badanah (haiwan sembelihan dari jenis lembu atau unta) yang disembelih oleh Rasulullah SAW berjumlah 100 ekor, Baginda menyembelih 63 ekor daripadanya dan Ali Bin Abi Thalib menyembelih selebihnya..”
(Riwayat Ahmad)
Jika Rasullullah sangat gembira, bagaimana pula dengan kita?
JOM QURBAN BERSAMA AS SOFA
Sempena ketibaan Aidiladha ini, Yayasan Sofa ingin mengajak anda berQurban sambil beramal bersama as Sofa.
YAYASAN SOFA BERPENGALAMAN MENGENDALIKAN IBADAH QURBAN LEBIH 25 TAHUN‼️

Istimewa penganjuran Qurban Plus As Sofa tahun ini kerana ia bukan sahaja menjadi platform kepada golongan berkemampuan untuk berkorban, tetapi turut memberi peluang kepada semua untuk meraih pahala berkorban melalui konsep Sedekah Daging.

1 BAHAGIAN LEMBU: RM 850 SAHAJA
1 EKOR KAMBING : RM 1,200
SEDEKAH DAGING QURBAN : RM50 (1 PAX)

*Selepas pembayaran dilakukan, sebarang pembatalan pembayaran atau pembayaran balik tidak akan dikembalikan.

lafaz, infaq

“Saya dengan ini berinfaq sebanyak (jumlah wang yang diinfaqkan) atas nama (niat infaq atas nama siapa) untuk membina Institusi Imam Ahmad Ibn Idris yang dikelola oleh Yayasan Sofa kerana Allah SWT”.

Selepas membaca akad ini, anda boleh isi borang maklumat di bawah dan membuat transaksi infaq. ﷺ

Translate »